Desembre 2008




Dissabte 13 - Nit de folk

Filibusters:



Lluitar, crear, créixer, somiar.No es tracta d'un somni infantil, ni de la conseqüència de cap debat. No és un resultat en si mateix, sinó una necessitat, una voluntat de reflectir i expressar allò que portem dins. És quelcom que ens furga com un remordiment i que ens va cruspint per dins. És fins i tot allò que alguns denominarien amor, però que va més enllà, que adquireix tendresa, passió i sobretot orgull. Al cap i a la fi, no vàrem crear això per a esdevenir una mena d'herois, ni en cap cas salvar cap país, en definitiva, no ens vàrem plantejar quina necessitat teníem de bufar instruments vells (i bells) i furgar en partitures oblidades. Tot plegat fou atzar. Tant el mateix atzar que dugué un dia a pensar que calia recuperar uns sons deixats en l'oblit, com que féu que un grapat de joves s'ajuntessin per repartir grapats d'aquest llegat. Estimem cada nota, cada gall i cada segon que dediquem a aquesta idea, que no és altra cosa que un vestigi de romanticisme que duem a les nostres venes. D'això ens vestim i d'això ens alegrem de viure, doncs gairebé que vivim per això. Compromesos també amb la nostra terra i amb la nostra gent, perquè sinó això no tindria sentit, us convidem a fer un tastet d'un licor macerat amb la fusta de l'experiència constant i amb ingredients ben peculiars. Volem i desitgem que ens ajudeu a fer d'això un projecte comú, i que a la llarga estimeu tant o més aquesta música com nosaltres. Una abraçada a tots els amics i amigues, lluitem per allò que ens pertany o caurà en l'oblit més immediat. El futur d'un poble és la seva gent!!!!!


As ladras:



Provinents de la Catalunya central, Igualada i Calaf, aquest duet femení ens mostrarà a partir de l'acordió i la flauta travessera el ventall que a la música mediterrània encara li queda per ensenyar.

Més informació i cançons a: www.myspace.com/asladras



Dijous 18 - Concert de lo Pardal Roquer
:


Rockabilly de les Terres de Ponent






Dissabte 20 - Concert de Pepet i Marieta:







La Pelu”, nou disc de Pepet i marieta


La Pelués la consagració de Pepet i marieta com a banda festiva “de categoria” i la proposta més

esenfadada i festiva que els d’Ulldecona hagin publicat mai. Amb un so visceral i una execució descarada, Pepet i marieta combinen pop, rock, funky, paxanga i fins i tot punk per a vestir històries quotidianes properes, crítiques i sempre amb sentit de l’humor. El resultat és una apologia a l’eterna renovació així com un cant a l’amor i a les passions més baixes de la naturalesa humana. “La Pelu” s’ha enregistrat als estudis Gravaciones Silvestres sota la producció de Marc Parrot i hi han col·laborat artistes com Dani Tejedor d’Amparanoia, La Carrau, Marta Robles de las Migas o els ja habituals Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.


“Look!”, nou espectacle de Pepet i marieta

Look! és el nou espectacle de Pepet i marieta, una festa a ritme frenètic amb què la banda presenta el seu nou treball discogràfic La Pelu (juny 2008). Look! és una apologia a l’eterna renovació que fa moure el cul a base de ritmes calents i festius, però no de bades, també remou el seu pensament amb missatges propers, descarats i crítics.

Després de més de 4 anys de carretera i 350 concerts per tots els Països Catalans, els Pepet i marieta han consolidat un so de directe compacte, una execució acurada i una posada en escena emotiva i graciosa que cau simpàtica a qualsevol tipus d’audiència. Look! ha comptat amb la col•laboració musical de Dani Tejedor (Amparanoia) i l’assessorament artístic de Túbal Espectacles (Quico el Célio).

Més informació a www.pepetimarieta.com o pepetimarieta@hotmail.com.





Dimecres 31 - Cap d'any


Antiherois:



Sempre ens han educat per ser nen o nena, noi o noia, home o dona, per jugar a nines o a futbol, has de renunciar a mostrar als teus sentiments per mostrar la teva virilitat com a superhome o carregar amb la doble jornada laboral i domèstica per ser una superdona. Però el gènere no és més que una construcció social totalment arcaica, una arma del patriarcat per dividir-nos i perpetuar les desigualtats socials, la suboordinació de la dona envers l'home. Nosaltres reivindiquem el nostre 3er gènere, fins ara menystingut i silenciat: no sóm ni masculins ni femenines, sóm DIVES. Però no dives convencionals, sóm dives reals, ordinàries i precàries, res ens separa de la resta dels mortals. No esperem que ningú ens veneri, la nostra autoestima s'autoabasteix. Ens volem desmitificar: tothom pot ser superglamurós com nosaltres, tothom pot engendrar sentiments de por o coratge, de zel o ràbia i desesperació. La creativitat deixa d'estar associada a l'exclusivitat, al privilegi o a la genialitat d'uns quants iluminats que surten per la tele. Tothom pot fer música, i nosaltres en sóm la prova vivent. A nivell linguístic, utilitzem tant el masculí com el femení, tan portem faldilla com corbata, com pintallavis o calçotets, transgredir el gènere, és la millor forma de destruïr-lo.


 
Free counter and web stats